Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Επείγουσα εισαγωγή για οξύ «δεινοσαυρισμό αντιλήψεων». Όμως ούτε ο ΕΔΟΕΑΠ μας καλύπτει!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

«Είπατε τω βασιλεί, χαμαί πέσε δαίδαλος αυλά, ουκέτι Φοίβος έχει καλύβαν, ου μαντίδα δάφνην, ου παγάν λαλεούσαν, απέσβετο και λάλον ύδωρ»*

Παρακολουθούμε με πολύ ενδιαφέρον τις τελευταίες μέρες την επιχείρηση μεταφοράς των χρόνιων προβλημάτων του κλάδου από το κτήριο της Ακαδημίας 20 στο κτήριο της Σισίνη 10 και Ηριδανού. Ο οξύτατος «δεινοσαυρισμός αντιλήψεων» που έχει πλήξει το κτήριο της οδού Ακαδημίας 20 έχει μεταδοθεί πλήρως και στο κτήριο της οδού Σισίνη, όπως ήταν πολύ εύκολο να διαπιστωθεί στην Εκτακτη Γενική Συνέλευση και στα μέχρι σήμερα γεγονότα που μεσολάβησαν μέχρι και την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τον ΕΔΟΕΑΠ.

Ο οξύς «δεινοσαυρισμός αντιλήψεων», που μας κατατρέχει τα τελευταία χρόνια, έχει «μπλοκάρει» σε πολύ μεγάλο βαθμό ιδέες, κινήσεις και πρωτοβουλίες, που θα μπορούσαν να έχουν αποσυμπιέσει πολλές δύσκολες καταστάσεις που βιώνει σήμερα και θα αντιμετωπίσει και άμεσο στο μέλλον ο Κλάδος.

Ο οξύς «δεινοσαυρισμός αντιλήψεων», που έχει μεταδοθεί και στις εκλογές του ΕΔΟΕΑΠ, τις έχει μετατρέψει σε μία αδιέξοδη προσωπική αντιπαράθεση, που ευνόησε (πιστεύουμε μέχρι σήμερα και όχι μετά τις αρχαιρεσίες) την έκπτωτη Διοίκηση Σπανοπούλου. Η αντιπαράθεση προσώπων και οικονομικών στοιχείων (που πολύ λίγοι έχουν καταλάβει) μπορεί να έχει δείξει ότι είμαστε «κουρεμένοι» κατά μερικές εκατοντάδες ευρώ από τις προσωπικές μας εισφορές δεκαετιών, όμως σε τίποτα δεν έχει βοηθήσει στην κατάθεση συγκεκριμένων κινήσεων για την «επόμενη μέρα» των αρχαιρεσιών.

Ετσι, ο γνωστός και προβλέψιμος «δεινοσαυρισμός» έχει στρέψει το ενδιαφέρον και την προσοχή αρκετών συναδέλφων στην αναζήτηση «σωτήρων» που θα μας σώσουν από την έκπτωτη Διοίκηση Σπανοπούλου, που μας ζητάει προκλητικά την ψήφο μας, υποκρυπτώμενη σε «νέα» πρόσωπα που είναι πρόθυμα να βρουν «γέφυρες» για το «καλό του ΕΔΟΕΑΠ».


  • Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ για μία ακόμη φορά δηλώνουν πως καταψηφίζουν κάθε μέλος του έκπτωτου Διοικητικού Συμβουλίου Σπανοπούλου που έχει το θράσος να μας ζητά την ψήφο μας. Επίσης αποδοκιμάζει και τα μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής, που «δεν τους έδιναν στοιχεία» για να καταλάβουν το μέγεθος της ληστείας των αποθεματικών και της υποβάθμισης των υπηρεσιών του ΕΔΟΕΑΠ. Αν είναι δυνατόν!!!
  • Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ δεν στηρίζουμε σε καμία περίπτωση υποψηφιότητες που πάσχουν από «δεινοσαυρισμό» πιστεύοντας πως με ιδέες, πρακτικές, προτάσεις, μεθοδεύσεις, συμπεριφορές του απώτατου παρελθόντος θα δώσουν πνοή και προοπτική στην ΕΣΗΕΑ του 21ου αιώνα.
  • Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ θα καταθέσουν τις προτάσεις τους για το ΕΔΟΕΑΠ και θα σας προτείνουν να τιμήσετε με την ψήφο σας πρόσωπα που δεν έχουν κομματικές ταυτότητες, ιδεολογικές αγκυλώσεις, παραταξιακές υποχρεώσεις σε πρόσωπα που έχουν αποδεδειγμένα βλάψει τον Κλάδο.


*(μετάφραση: «Πείτε στον βασιλιά, πως έπεσε κατάχαμα το περίτεχνο οίκημα, κι ούτε ο Φοίβος Απόλλων έχει πια κατοικία, ούτε δάφνη μαντική, ούτε πηγή ομιλούσα, και το ομιλών νερό στέρεψε»).


Και για όσους δεν κατάλαβαν... ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!

Ευρώ βάλαμε στον ΕΔΟΕΑΠ, ευρώ μας έκλεψε το κράτος κι η Τρόικα, ευρώ θα πάρουμε πίσω... ΜΕ ΤΟΚΟΥΣ.

 Έξω όλοι όσοι κατέστρεψαν ΕΔΟΕΑΠ και ΕΣΗΕΑ.


ΩΣ ΕΔΩ!


Ανεξάρτητοι Δημοσιογράφοι


andimosiografoi.blogspot.gr