Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Η έκπτωτη Διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ αναζητά άλλοθι για το νέο κούρεμα και την υποβάθμιση των ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Μετά την αγωνιστική γυμναστική των συνδικαλιστικών ταγών του Κλάδου και την απόσπαση (για μία φορά ακόμη) καταγέλαστων υποσχέσεων από τους ΣΥΝ-Κυβερνώντες η έκπτωτη Διοίκηση του ΕΔΟΕΑΔ επανέρχεται, ζητώντας αλλοθι για αυτά που ετοιμάζει, και μας καλεί σε ενημέρωση.

Επειδή τώρα το μάθημα το έχουν μάθει, μας καλούνε για να μας παρουσιάσουν την νέα επερχόμενη λαίλαπα κατά των ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων με το νέο «κούρεμα», που φέρνει η «επιμήκυνση». Καλούμε τα μέλη του Δ.Σ της ΕΣΗΕΑ να λάβουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αποφάσεις για την υπόθεση ΕΔΟΕΑΠ και να αφήσουν παραπέρα τις κομματικές, προσωπικές και συνδικαλιστικές διαφορές τους. Ηδη έχουν περάσει τρεις μήνες από την Γενική Συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ, όπου πρακτικά η Διοίκηση Σπανοπούλου κηρύχθηκε έκπτωτη και δεν υπάρχει καμία απολύτως αντίδραση, παρά μόνο το υπόμνημα του Δ.Σ της ΕΣΗΕΑ που εστάλη (ευτυχώς) στον Εισαγγελέα.

Ηδη η έκπτωτη Διοίκηση Σπανοπούλου ανασυντάχθηκε, περνά στην αντεπίθεση, υποστηρίζοντας και σε συνεντεύξεις της πως «έσωσε τα αποθεματικά και την ασφάλιση του Κλάδου». Και το Δ.Σ της ΕΣΗΕΑ παρακολουθεί άπραγο, προσπαθώντας να βρει τις ισορροπίες του ανάμεσα σε αγεφύρωτες διαφορές και διαφωνίες μεταξύ των μελών του.

Οι Ανεξάρτητοι Δημοσιογράφοι θα είμαστε ΕΚΕΙ, θα μας βρείτε μπροστά σας.

Όλοι μαζί ΕΝΩΜΕΝΟΙ θα "καθαρίσουμε" τον ΕΔΟΕΑΠ, απ' όσους τον έκαναν τσιφλίκι τους και ζημιογόνο.

Δεν συγχωρούμε

Δεν υποκύπτουμε

Δεν ξεχνάμε

Τα κλεμμένα θα γυρίσουν πίσω στο ταμείο μας, μέχρι τελευταίας δεκάρας.


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

andimosiografoi.blogspot.gr