Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

ΑΝΙΚΑΝΟΙ: Αγνοούν επιδεικτικά τις απαιτήσεις της βάσης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

Πριν στεγνώσει καλά - καλά το μελάνι από όσα καταγγέλλουμε τις τελευταίες ημέρες περί ύποπτων μεθοδεύσεων επί των δύο κατατεθειμένων προς ψηφοφορία προτάσεων, το «Κονκλάβιο» της ΕΣΗΕΑ ξαναχτύπησε. Μόνο που ο καπνός, που βγήκε από την καμινάδα, δεν ήταν γιατί συμφώνησαν σε κάτι, αλλά από τις καμένες προτάσεις των Ανεξάρτητων Δημοσιογράφων, που ρίχτηκαν στην πυρά χωρίς ΠΟΤΕ να περάσουν από έγκριση από το ΔΣ της Ένωσης….



Ορισμένα μέλη του ΔΣ είχαν εδώ και ημέρες ξεκινήσει τις μεθοδεύσεις ώστε να μην περάσει ποτέ από σχετική έγκριση ΚΥΡΙΩΣ η πρόταση των Ανεξάρτητων Δημοσιογράφων για ψηφοφορία. Γνώριζαν και γνωρίζουν καλά ότι αφουγκραζόμαστε πλήρως τα προβλήματα των δημοσιογράφων και ήξεραν ότι το αποτέλεσμα της κάλπης θα ήταν ένα ηχηρό στραπάτσο για τους συνδυασμούς τους.

Σε αγαστή συνεργασία με την πρόεδρο της απερχόμενης Εφορευτικής Επιτροπής κατάφεραν να θέσουν εκτός ψηφοφορίας και τις δύο προτάσεις, με προφανή στόχο, όμως, την πρόταση των Ανεξάρτητων Δημοσιογράφων.

Από την πρώτη στιγμή υποστηρίξαμε ότι επιθυμούμε την μετάθεση της ημερομηνίας και ΟΧΙ την ακύρωση της ψηφοφορίας.

Κι επειδή οι «Πάγκαλοι της Δημοσιογραφίας», οι «εργοδοτικοί είρωνες» και τα «παραμάγαζα» κομματικών παρατάξεων ΔΕΝ έχουν θέση μες στην Ένωση, σας το θέτουμε ξεκάθαρα σε όλους τους τόνους:

Θα επανέλθουμε, αμέσως μετά τις εκλογές της Εφορευτικής Επιτροπής. Κάποιοι να γνωρίζουν από τώρα ότι καλοκαίρι μες στην ΕΣΗΕΑ ΔΕ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ.



Δεν υποχωρούμε

Δεν συμβιβαζόμαστε

Δεν υποκύπτουμε

Η ΕΣΗΕΑ θα ανακτήσει την χαμένη της Αξιοπρέπεια

Όλοι μαζί Ενωμένοι

Τα ψέματα τελείωσαν




ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

andimosiografoi.blogspot.com