Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Τσιμουδιά από την κυρία Σπανοπούλου για τα 25 εκατ. που... λείπουν!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ


Χθες, 20 Ιουνίου 2012, η Τράπεζα της Ελλάδος απάντησε τεκμηριωμένα για το πώς τα 115 εκατ ευρώ (ΕΚΑΤΟΝ ΔΕΚΑ ΠΕΝΤΕ) των αποθεματικών του ΕΔΟΕΑΠ έγιναν 5 (ΠΕΝΤΕ) με την «συνεργασία» του PSI, της κας Ελένης Σπανοπούλου και της Διοίκησής της που έχει ισοπεδώσει κάθε προοπτική επιβίωσης του κατά τεκμήριο ισχυρότερου ασφαλιστικού Οργανισμού της χώρας. Η επιστολή ήταν «καταπέλτης» και σήμερα, μία ημέρα μετά, περιμέναμε την αντίστοιχη απάντηση της Προέδρου και του Δ.Σ του ΕΔΟΕΑΠ, το οποίο δεν βγαίνει από το «κάδρο» των ευθυνών που θα ζητηθούν στην Γενική Συνέλευση, μία απάντηση που θα έβαζε τα πράγματα στη θέση τους και θα διέψευδε ότι το έλλειμμα των 50 εκατ. ευρώ (ΠΕΝΗΝΤΑ εκατ. ευρώ) δεν αφορούσε τους Διοικούντες τον ΕΔΟΕΑΠ.


Αντί αυτής της επιστολής η κα Ελένη Σπανοπούλου μας καλεί με ανακοίνωσή της να παραβρεθούμε μαζικά στην Γενική Συνέλευση του Σαββάτου για να
αποφασίσουμε για το μέλλον του Οργανισμού «που μετά από το «κούρεμα» των αποθεματικών του από την τρόικα και τους «αντιπροσώπους» της, προοιωνίζεται ζοφερό». Και σα μην έφθανε η χρήση της «Λογικής του Παραλόγου», τη αμετροέπειας και του κυνισμού η Διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ «διαπιστώνει» στην ανακοίνωσή της πως «Ο κίνδυνος οι εργαζόμενοι στον Τύπο να μείνουν χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη είναι ορατός όσο ποτέ. Ο κίνδυνος ο ΕΔΟΕΑΠ να αποτελεί μια «γλυκόπικρη» ανάμνηση, είναι «προ των θυρών» πλέον».

Συνάδελφοι.

Οι άνθρωποι που διοικούν τον ΕΔΟΕΑΠ:

  • ή έχουν χάσει την επαφή με την πραγματικότητα όποτε πρέπει να απομακρυνθούν,
  • ή είναι απόλυτα ένοχοι με βάση την επιστολή της Τράπεζας της Ελλάδας και άλλων στοιχείων που θα παρουσιαστούν στην Γενική Συνέλευση, οπότε ο δρόμος γι΄ όοοολους αυτούς είναι ένας και μοναδικός,
  • ή είναι πλήρως κατώτεροι των περιστάσεων, οπότε και πάλι πρέπει να παραμεριστούν

Σε κάθε περίπτωση το Δ.Σ του ΕΔΟΕΑΠ έχει τεράστιες ευθύνες, τις οποίες φαίνεται ότι δεν θα αναλάβει. Ετσι το Σάββατο όλοι εμείς θα τις καταλογίσουμε προσωπικά και συνολικά με την προφανή συνέχεια, την οποία προφανώς θα αποφασίσουν οι Μέτοχοι του ΕΔΟΕΑΠ.


Να μας περιμένετε, έχουμε πολλά να πούμε, με στοιχεία - όχι με λόγια.

Δεν ξεχνάμε, δε συγχωρούμε, δε διαγράφουμε. Τα χρήματα θα επιστρέψουν ΟΛΑ στο ταμείο μας.


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ


andimosiografoi.blogspot.gr